2011. május 19., csütörtök

Dinó tojás


 Bár a lelkükre kötöttem, hogy nem vehetnek semmit  a kiállításon ezzel a dinó tojással állítottak haza..(Zoli szerint ez volt a legolcsóbb és a legszebb...)Az eladó szerint, ha vizet öntünk rá (felül vannak lyukak az üvegen) akkor 24 óra múlva elkezd kikelni a tojásból a kis dinó..Hittem is meg nem is..


Miután tele öntöttük vízzel a kicsi tojás megdagadt egy kicsit, aztán tényleg egy napig semmi sem történt.. Bogi nagyon lelkes volt, mindenhová vitte magával, 10 percenként figyelte és bőszen bizonygatta, hogy már repedezik a tojás héj..Később ránk is átragadt egy kicsit az ő izgalma és mi is meg-meg néztük a tojást..


 Másnap reggel első útja a tojáshoz vezetett, de még semmi sem történt, aztán mire haza értünk az oviból ez a kép fogadott bennünket..


Másnap pedig már ennyire "kibújt" a dinó a tojásból



Mára pedig már csak a a popsiján van egy kis "héj" majd jövök az újabb képekkel!:)
És én újra meg újra rácsodálkozom, hogy milyen "pihent agyú" emberek vannak, mert kinek jut eszébe ilyet kitalálni??de nagyon jópofa annyi szent:)

3 megjegyzés:

  1. Bizony, mit ki nem találnak és a gyerekek meg hogy odavannak az ilyen játékokért! Nagyon klassz lehetett a dinokiállítás, Ancsinak nagyon tetszett volna.
    Zita

    VálaszTörlés