2011. május 27., péntek

évzáró az oviban..


 Ma volt az évzáró és a nagycsoportosok ballagása az oviban..Anya megint megállapította, hogy nem leszek színésznő, mert elég bátortalan voltam..Igaz ezen a héten hiányoztam és így lemaradtam a próbákról..pedig itthon amióta elkezdtük tanulni a dalokat, mondókákat csak ezeket fújom..Idén a Rút kiskacsa című mesét adtuk elő..Mi és a kicsik voltunk a statiszták..pl. fák, tó, nádas.. ,a középsősöknek már saját kis versikéjük volt, ötletesen oldották meg az óvónénik mert baromfi udvar lakóiként kis verseket mondtak pl. a malackák az Egy kis malac töf-töf--töf című dalt énekelték, a kutyus a Kutyatár című verset mondta el stb.A főszerepeket pedig a nagycsoportosok játszották..A mese után elbúcsúztattuk a ballagókat ill. a ballagók is elbúcsúztak tőlünk és az óvodától...



Íme a három legfontosabb felnőttje az ovis életemnek: Zsuzsi dadus néni, Erika óvónéni és Magdi óvónéni..nagyon szeretem őket..


Még három hétig járok oviba és június közepétől nekem is indul a jól megérdemelt nyári szünet :)Addig is még vár rám pár ovis program, pl. kirándulás, gyermeknap, rendőr nap..

5 megjegyzés:

  1. Szerintünk jövőre már te is bátrabb leszel az oviban drága Bogi!:p:)

    Mi is még csak egy három hétig megyünk bölcsibe,mert utána csak ügyelet lesz,akkor nem szoktunk menni,persze,ha megtudjuk máshogy oldani,a mamikkal...;)

    Én (Mia) utána már nem is megyek többet a bölcsibe,óvodás leszek,be is vagyok már íratva,Majus marad a bölcsikébe még minimum egy évet.:)

    Szép nyári napokat nektek,puszi!:)

    VálaszTörlés
  2. Nalunk is kb 3 het meg az ovi es aztan vege,johet a nyari szunet egeszen szeptember kozepeig.Nagyon cuki Bogi a kepeken es latszik hogy megvan ijedve vagy illetodve.Talan a hianyzas volt az oka.Ngayon szep ovonenik vannak Boginak az oviban,de sok jo program var a csajszira.Bogi akkor meggyogyult orulok nagyon,nalunk a Szabina lazas 2 napja.puszika

    VálaszTörlés
  3. Nálunk 10.éig mennek oviba a gyerkőcök:-)
    Akkor lesz zentán nagy szinpadon fellépés,avval zárják az évet:-)Aranyosak az ovonénik is,és Bogi is:-)

    VálaszTörlés
  4. Aranyos volt Bogi az évzárón!

    A süti recept: http://www.minden.sokoldal.hu/a

    VálaszTörlés
  5. Nem baj Bogi! Majd jövőre talán bátrabb leszel, de ha nem, akkor sem dől össze a világ! :-)
    Igazán szép kis ruha volt rajtad!

    VálaszTörlés