2012. március 18., vasárnap

így telt...

a hosszú hétvégénk:
Szerdán este Bogi utcára néző ablakát is felkészítettem az ünnepre (halkan jegyzem meg, hogy számomra ez a legnemzetibb és  legszebb ünnepünk, sajnos most nagyon is aktuálisak az akkori követelések, célok...de inkább nem politizálok).Csütörtök délelőtt megnéztük a Kossuth téren a város ünnepi megemlékezését, ami idén nagyon színvonalasra és látványosra sikeredett. A többi napot főleg itthon töltöttük, maratoni játszóterezéssel fűszerezve (végre újra találkozott Bogi a lakótelepi barátaival)és Boginak természetesen nem maradt el a gamási kiruccanása sem..Amíg távol volt, igyekeztünk a pihenés mellett hasznosan tölteni az időt, udvart takarítottunk, virágot ültettem, garázst és pincét takarítottunk,( a közelgő lomtalanításra szedtük össze a felesleges holmikat) és örültünk a jó időnek.....Sikerült a hétvégén utol érni magam, a háztartásban ill. az iskolai munkákban is, végre elkészült az osztály dekoráció  és Bogi tavaszi ablak díszei is, bár a felrakás még nem történt meg..fizikálisan is tavaszt érzek, mert újra neki vágtam a kocogásnak..
A  virágoskertemben is napról-napra szemmel látható a változás, pár hete még csak a hóvirág jelezte, hogy közeleg a tavasz, mára már a nárciszok is bimbóznak, rügyezik az aranyeső  és drukkolunk, hogy húsvétra jácint illat lengje be az udvarunkat.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ablakotok lett! :-)
    Mi is 20-as bicajt vettük, az előző posztodba be is linkeltem, hogy melyiket. Macusnak is lábujjhegyen ér le a lába, de az igazság az, hogy ez a méret való neki, mert így bicajozik helyesen, kinyújtott lábbal.

    VálaszTörlés