2012. április 10., kedd

húsvétunk...

 Szombat este  a Katica tanyázás után (beszámoló később) a csajszinak alig volt már ereje fészket csinálni a nyuszinak, apa természetesen megkönyörült rajta és besegített..a rossz idő miatt a teraszra rakták a fészket, a kutyakosárba (addig is még nem lesz kutyánk ilyen dolgokra is használhatjuk)
Az igazi ajándék egy kiskutya lett volna, de sajnos lemaradtunk róla így az ajándékok egy része erre hajazott kárpótlásul..Tőlünk fürdős barbiet  kapott kutyákkal, Gamásra pedig kutya sétáltatós barbiet hozott a nyuszi..


Vasárnap reggel majdnem lebukott anya, a nyuszi segédje, mert éppen a pincéből hoztam még fel egy ajándékot mikor megláttam az éppen ébredező Bogit az ajtóban..szerencsére még álmos volt, így nem rakta össze a dolgokat:)
Még felöltözni sem volt ideje és már tesztelni kellett az új játékot:) a laborban ( Bogi így hívja a lavórt :) )


Nagyon bőkezű volt idén is a nyuszi, a teljesség igénye nélkül kapott Bogi: rucikat, szandit, könyvet, foglalkoztatókat, társasjátékot, furulyát és sok sok édességet, azt hittem, hogy vasárnap és hétfőn kinder tojás mérgezést fog kapni:) most egy jó ideig nem kell édességre költeni..
Ezt a felsőt is a nyuszitól kapta..sajna azóta már lenarancslézte..:(tud valaki valami tuti szert, ami a színét nem, de a foltot kiveszi??


 Este már fél nyolckor a fürdőkádban ült, eddig úgy kellett könyörögni, hogy fürödjön, most meg önként és dalolva ment a kádba:) kb. egy órás fürdést, játékot produkált...Vasárnap Magdi mamiéknál voltunk, délután jöttek kerianyék (kép akkor lesz, ha végre elküldi:) ), hétfőn pedig  Jani papiékhoz mentünk..Hétfőn volt locsolón is, papiékon és apán kívül meglocsolt anya kolléganőjének a kisfia is..így már biztosan nem hervadunk el...

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jok a fotok,Bogi draga ujra levan vagva a hajad?
    Nagyon cuki vagy a fotokon, nagyon sok szep dolgot hozott neked a nyuszika, de klasz lehet veluk locsizni es jatszani.puszika

    VálaszTörlés
  2. Mennyi sok ajándékot hozott ez a nyuszi!!! :-) Sajnos a narancsléra nem tudok semmit. :-(
    Milyen kutyust szeretnétek???

    VálaszTörlés