2012. szeptember 12., szerda

ma már csak emlék:(


Mimóza sajnos körülbelül másfél hete eltávozott a hörcsög mennyországba:( még ma sem értjük, hogy mi történhetett vele..hirtelen történt az egész..munka után adtam neki enni, akkor még tornázott is a rácsokon, aztán elmentünk játszóterezni, este mikor megjöttünk gondoltam kiteszem a teraszra és akkor láttam, hogy már nem él..az ajtó mellett feküdt, ami szokatlan volt tőle nagyon, mert általában a házába vackoltam be magát..semmi jele nem volt, hogy beteg stb. evett is rendesen, mocorgott is..úgyhogy teljes a tanácstalanság..
Bogi megsiratta és azt mondta nem kell neki új hörcsög...szerinte már régóta a kereskedésben volt és nagyon öreg volt már ezért pusztult el..vagy lehet, hogy nem tett neki jót, hogy már kétszer is meg akart szökni és a  rácsokon amikor paszérolta át magát megsérültek a kis belei..eltemettük az aranyeső bokor alá..
Nagyon sajnáljuk, pedig már Zoli is kezdett hozzászokni...



Amúgy hal ügyileg is elég rosszul állunk, az első állomány aug. elején egyik napról a másikra egyenként elpusztult..vettünk négy új halacskát, abból három egy héten belül meghalt, most egy fickándozik csak az akváriumban..belőlük sem akar újat Bogi..de lehet,hogy pótoljuk, mert olyan kis szépek..
úgyhogy a mini állatkertünknek mára csak két tagja van, Picúr és az egy szem halacska...

2 megjegyzés:

  1. Szegény Bogi! :-( Megértem, hogy nem akar újabb hörcsögöt. Amúgy is kevés ideig élnek. Az ismerőseim gyerekei mindig kiakadnak, amikor eltemetik az újabb házi kedvencet. A halacskákat ne tudod csempészni, talán Bogi nem veszi észre. Valami van a vízzel, illetve még nem alakult ki rendesen az igai "hal" életkörülmény az akváriumba. Több hétbe is beletelik.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon sajnaljuk a kis kedvencet.Remelem majd szepen foldolgozza Bogi,nalunk is a halak egyik nap megvettuk oket masnapra reggelre elpusztultak.puszika

    VálaszTörlés