2012. szeptember 3., hétfő

zalakarosi hosszú hétvége


Megígértem a családnak, hogy amiért ilyen türelmesek voltak velem a nyári munkám miatt, elnézték a hisztijeimet, a türelmetlenségemet, a fáradságomat és nélkülözött Bogi,  mint játszótársat, hogy ha végzek elmegyünk egy kicsit pihenni, mondjuk rám is rám fért..nemcsak a nyári munka miatt, hanem a közelgő iskolaév miatt is, ami minden eddiginél nehezebb és idegtépőbb lesz... Már régóta "szemeztem" a zalakarosi Hotel Karos Spa szállodával, sikerült is szobát foglalni az aug. 31-i hétvégére..igaz az időjósok nem sok jóval kecsegtettek, de a szállónak van saját fürdője is, úgyhogy ez sem volt baj..
Péntek reggel időben elindultunk, hogy még jó időben fürödhessen Bogi a Vizipók strandon..most alig voltak, úgyhogy kedvére csúszhatott és én is nyugisabb voltam, legutóbb a frász kerülgetett, hogy elveszik a sok gyerek és szülő között..
Ki is élvezte a csajszi rendesen:)imádja..







Délutánra megérkezett a hidegfront, úgyhogy a szállóban pihentünk, játszottunk, van egy szuper nagy játszószoba is a szállóban..
Másnap a szállóban fürödtünk..Délután pedig elmentünk Dodó kivonatozni, ez egy város járó kisvonat, kersztül-kasul bejártuk Zalakarost..
vonatra várva..


kis bohóckodás is bele fért..



Délután megint nonstop fürdés következett, természetesen főleg anyával, én a három nap alatt kétszer fél órát tudtam "ázni" a forró termál vízbe..Bogi nagyon ügyes volt, egyre bátrabb a vízben, beugrált, lebukott és kutya úszásban is már egyre ügyesebb..nagyon kitartóan gyakorolt..úgyhogy lassan elgondolkodunk, hogy elkezdjük az úszást...



 Vasárnap délig még fürödtünk és utána indultunk haza, útba ejtettük azt a játszóteret is, amit a kivonatból láttunk..


Jó volt, csak rövid volt..De remélem idén még belefér egy hosszú hétvége, szemezek még egy-két szállodával pl. Sümeg, Hotel Kapitány....

3 megjegyzés:

  1. Jaj de jó, hogy sikerült elmennetek!! Zalakarost én is nézegetem egy ideje, és amikor ilyen szép képeket és mosolygós arcokat látok, akkor legszívesebben ott lennék.
    Kitartást az évkezdéshez!!!

    VálaszTörlés
  2. Jaj de jot pihentetek,megerte varni ra.Bogi sokat furodhetett,de jo lehetett.klaszak a fotok.Szep helyen voltatok.pusizka

    VálaszTörlés
  3. Jaj, de irigyellek benneteket! Én is szívesen elmennék egy hosszú hétvégére még a hideg előtt... Mi is hallottuk már, hogy nagyon klassz ez a Vizipók rész a fürdőben, talán jövőre eljutunk mi is. Milyen nagy már Bogi!
    Zita

    VálaszTörlés