2012. október 13., szombat

Családi nap..


Az óvoda születésnapjának a zárásaként került megrendezésre a család nap. Ez már harmadik éve hagyománnyá vált, a szülők bálját váltotta fel, mondjuk mi nem is bánjuk annyira Zolival, mert nem vagyunk egy nagy bálozósak:) ezen a délutánon jól érezhette magát kicsi és nagy egyaránt..én ovis anyukákkal beszélgethettem, perszer leginkább azokkal, akikkel amúgy is szoktam:)csak most több időnk volt rá, mert a gyerekek már önjáróak, nem kellett mindig a sarkukban lenni...Bogi pedig szabadon játszhatott az ovis barátokkal..
Lehetett volna kézműveskedni  de Boginak csak a kő díszítéshez volt türelme..a horgászás jobban érdekelte...megint lett pár új plüss állatkánk, négyből egy be is jött a csajszinak, úgyhogy a többi megy vissza a farsangi tombolára:)



arcfestésre várva..
 "egyszarvú"lett..


Volt tombola is, idén is szerencsés kézzel válogattunk, minimum a tombolák árát visszanyertük.
Hamar elrepült a délután, sajnáljuk, hogy nekünk ez volt az utolsó....

2 megjegyzés:

  1. Ilyen családi napot én is szeretnék. Nagyon huncut leányzód van, legalábbis az arcfestéses képen úgy tűnik! Kis huncutka!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jok lehetnek az ilyen csaladi napok.Nlaunk sajnos nincsenek,pedig aztan milyen jo lenne egy par ilyenen reszt venni.puszika

    VálaszTörlés