2013. március 18., hétfő

ovis angol....


Ebben a tanévben Bogi is jár angol órára, hetente egyszer, elég korai időpontban, minden kedden ovi előtt, óra után a tanár nénik viszik át a gyerekeket az oviba. Én nem igazán tartottam ezt annyira fontosnak, mert szerintem a mai világban, amit itt megtanulnak azt a tv-ből, játékokból is megtanulhatják, de Bogi nagyon lelkes volt és ment Rozi is (szöszi fonott copfos kislány), így bár szerintem "arany áron" van be adtam a derekam. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az "arany árba"benne van a maximális figyelem, egyéni bánásmód stb. is.










Nagyon szeret járni és már tényleg sok mindent tud. Sokszor énekelgeti az angol dalocskákat és néha Picúrhoz is angolul beszél:)

2 megjegyzés:

  1. Szerintem jó lesz. Fő az, hogy Bogi élvezi. Mis is jártunk az oviba angolra, de ott tényleg alig vesznek valamit. Mondjuk nem is az a lényeg. Utána mi nyelviskolába jártunk, na az keményebb volt. ;-)

    VálaszTörlés
  2. Az a leneyg hogy Bogi nagyon szereti,nalunk a lanyok a tv-bol tanuljak az angolt,de en is tudnam oket tanitani hisz tudok angolul,de meg nem kerult ra sor.puszi

    VálaszTörlés