2013. április 3., szerda

húsvétunk.....


Idén is időben :) elkészült a tojásfánk.. kicsit alkottunk is (még jó,hogy idén technikát is tanítok)


Volt Picúr nyuszink is, ami inkább Boginak tetszett, mint a kutyusnak:)


Bogi mamiéknál indította a húsvéti ajándékok begyűjtését, pénteken vittem ki mamikéhoz, hogy legyen ott is egy kis tavaszi szünete, annyira lázban volt, hogy már péntek este elkészítette a nyuszi fészket, sajnos a rossz idő miatt idén a lakásba az ajtó mellé kellett fészket készíteni, igazi fű még sajnos nem volt, így keresett valami zöldet:) este fél óránként megnézte, hogy nem jött-e  már meg:) papiékkal kiegyezett, hogy nálunk már szombat hajnalban jár a nyuszi:) és igaza is lett..szombat reggel már ott várta az ajándék a fészekben..Szépségszalonos barbie, mert idén baba lázban égett és babákat kért a nyuszitól...
Vasárnap mamiénál voltunk, délután jöttünk haza, de már nagy volt az izgalom és nagyon haza akart jönni, mert biztosan itthon is járt már a nyuszi..:)
Idén sajnos a nyuszi kicsit elkésett az ajándék vásárlással (még szombaton is a boltokat járta, reménykedve...)mert egy másik kislánynak a nyuszija elvitte azt a játékot, amit Boginak szeretett volna venni..Ezért még levelet is írt és igyekezett kárpótolni Bogit..


A vágyott ajándék egy babaszobás barbie lett volna, de sajnos elvitték a nyuszi orra elől..Így hasonló játékokat vett és még hozott mellé egy társasjátékot is..Először kicsit lebiggyedt Bogi szája, de aztán meggyőztem,hogy amit hozott helyette babákat ugyanolyan jók, sőt még jobbak, mert ezekben több minden van:) így nem volt hiányérzete..csak azt jegyezte meg, hogy haragszik arra a nyuszira, amelyik gyorsabb volt, mint az övé és reméli jövőre az ő tapsija  lesz az ügyesebb:)


Hétfőn a kaposvári nagyszülőknél voltunk, ide könyveket, kifestőt hozott a  nyuszi..
Kedden pedig végre kerianyáék is eljöttek hozzánk!!Már nagyon vártunk őket!!!


Kerianyáéktól kapott Bogi  egy új táncos balerina cipellőt és "ékszereket". Karácsonykor Orsi gyöngy gyűrűje nagyon megtetszett  a csajszinak, így neki is fűzetett egy rózsaszínt...:)A nyuszi pedig egy gyűrű szettet hozott mellé, amiben hét db gyűrű van, minden nap más-más gyűrűt húzhat Bogi :)


 Egész délelőtt itt voltak nálunk, sokat játszottunk, nevettünk..még mindig a lotti a sláger..:)Nagyon jól éreztük magunkat ebben a pár napban, végre sikerült lelassulni és kicsit egymásra is figyelni...

1 megjegyzés:

  1. Ez a nyuszi jó sok mindent hozott neked!! Most már csak játszani kell velük. :D Jövőre talán már kint a szabadban is lehet lenni.
    Anya meg egyre ügyesebb! :-)

    VálaszTörlés