2013. június 6., csütörtök

évzáró és ballagás

                 Bogi és fogadott hugija, Nórika..őt még Bogi is elfogadná tesónak,én is mert                                                                                        olyan kis édi :)

Ez a nap is elérkezett, az utolsó évzáró az oviban és a ballagás...Az évzáró műsor mint minden évben, most is nagyon színvonalas és irtó aranyos volt. Vegyes csoportba jár Bogi és idén mind a három korosztály előadott egy mesét, nagyon édes, találó mesék voltak, aranyos és ötletes jelmezekkel. le a kalappal az óvónénik előtt.


Nagyon meséje...Az évzáró után két verssel és egy dallal búcsúztak Bogiék az ovitól és a társaiktól...

                                                        csak csajok...Rozi, Flóra, Bogi

Majd amikor mindenki elment, mi ott maradtunk és elbúcsúztunk az óvónéniktől és a dadus nénitől...Írnom sem kell, hogy pár zsepit én is tele sírtam:( Verssel, virággal és egy pólóval búcsúztak..( A póló sárga színű-mert sárga alma csoport, a hátán pedig a hét ballagó tenyér lenyomata, nagyon szuper lett...)

                 a búcsú meghitt, szomorú percei..ekkor érezték át a gyerkőcök is, hogy itt most valami véget ért..

Volt még egy ajándék, aminek az elkészülésében én is kivettem a részemet.. egy kis filmet készítettünk az elmúlt négy évről..én szedtem össze a képeket, majd kiválogattam, kerítettem egy rövid kis történetet mellé, kerestem zenét, a kollégám pedig megszerkesztette.. A címe: Hét kis ovis meséje...akit érdekel a facen megnézheti a nevem alatt (Tihanyiné Sáfrány Andrea) ide nem tenném fel, mert elég nagy terjedelmű...
Ezt a videót is levetítettük és nem sok szem maradt szárazon..nagyon megható és aranyos lett (bár nem akarom fényezni magam :)


A világ legszuperebb hármasa: Erika néni, Magdi néni és Zsuzsi dadus néni..ők voltak azok akik négy évig Bogi életét meghatározták, terelgették, szeretgették és vigyáztak rá helyettem is...nyugodt szívvel bíztam rájuk, mert tudtam, hogy a legjobb kezekben vannak...(A tortát is közösen ettünk meg:) )Természetesen nem ballagás a ballagás virág és ajándék nélkül..a plüss süni azóta Bogi hálótársa..és ajándék is volt, tőlünk egy monster high Frenki babát kapott Bogi, mamiéktól pedig pénzt, amit majd az iskola kezdésre költünk el...

3 megjegyzés:

 1. Gyönyörű virágokat kapott Bogi!! A képek nagyon jók. Ugyanígy éreztem én is. De a suliba a búcsúzás könnyebb lesz. ;-) Mert lassan de beletanulunk.
  Bejelöltelek a face-en.

  VálaszTörlés
 2. Nalatok is megtortent az ami nalunk is,Szabina is elballagott,en is megkonyeztem annyira meghato volt.Annyira kicsik meg es maris nagyok.Nalatok most 1-be megy Bogi ugy-e ,nalunk Szabina 0-ba.

  VálaszTörlés
 3. Lengyel Zsuzsanna, de az avatarom képe a szokásos.

  VálaszTörlés