2011. április 16., szombat

lovaglás..Anyáék végre úgy gondolták, hogy már elég nagy vagyok ahhoz, hogy rendszeresen járjak lovagolni..Persze előtte Erika nénit, az oktatót is megkérdezték..Mondjuk, ha engem kérdeztek volna én már előbb elkezdtem  :) Apa kicsit partizánkodott, mert az első órát anya tudta nélkül vettem:)pár hete ő jött értem ebéd után az oviba és leszervezte az órát Erika nénivel..anyának csak délután árultuk el..Azóta hetente egyszer megyek lovagolni, Szarkavárra..Én mennék többször is, mert a legutóbb lovaglás közben is  megkérdeztem anyát, hogy holnap is jövünk-e..:)


Az órán először futószáron csinálunk egyensúly gyakorlatokat..

legjobban az ügetést élvezem...


és azt, amikor én "irányíthatom" Winit...
Eddig nagyon élvezem, anyáék remélik, hogy sokáig kitart a lendület..

3 megjegyzés:

 1. A lendülettel tuti nem lesz gond, hiszen Bogi is ugyanolyan "lóbolond" lehet, mint a mi Ancsink. Jaj, de boldog lenne ő is, ha járhatna lovagolni. Én is tervezem egy ideje, hogy utánakérdezek az itteni lehetőségeknek, de valamiért eddig mindig elmaradt. Na meg az idő sem volt jó.
  Zita

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó ez a lovaglás.Én is akarom Bencét vinni,de nekünk még eddig nem jött össze a dolog.Majd szakítunk rá időt.
  Bogi nagyon ügyes!!

  VálaszTörlés
 3. Eszméletlen milyen ügyes Bogi!!!!

  Mi is gondolkoztunk a lovagláson, de jónéhány ismerősöm azt mondta, hogy még korai. Viszont Ti ezt megcáfoltátok!!!! Nagyon biztosan üli meg a lovat Bogi!!!

  VálaszTörlés