2011. április 10., vasárnap

nyuszi hopp!:)

 Papiénak van egy anya nyuszijuk, amit kizárólag azért tartanak, hogy így húsvét táján megajándékozzon engem pár élő kis nyuszival:) Idén is jól teljesítette a feladatát, hat kis nyuszit szült..Múlt héten még nagyon picik voltak, csak a ketrecükben simogathattam meg őket ill. pár mp-re meg is foghattam a nyuszikat....De ezalatt az egy hét alatt annyit nőttek,hogy most már kicsit többet simogathattam őket..Naponta kétszer hoztuk ki papival a kicsiket, 10-15 percre..

 a csapat:)


 a kedvencemmel, Picurral, ő a legkisebb nyuszkó:)


6 megjegyzés:

 1. Nagyon klasz kepek,edesek a kis nyuszok,nalatok mar kezd husveti hangulat lenni.

  Minket kifelejtettek a folsorolasbol,hogy kiket olvastok.
  puszika

  VálaszTörlés
 2. Sziasztok,jaj de aranyosak,nagyon jó képek...Puszi.

  VálaszTörlés
 3. Elkuldtem a meghivot es ne haragudj hogy szoltam,azt hittem hogy minket kifelejtettel.De hat az lehetett az oka hogy mi vagy 3 napot nem voltunk a neten es biztosan addig tetted uj helyre a blogodat es keszitetted el.Bocsi megegyszer.puszika

  VálaszTörlés
 4. Jujjj, de jo neked Bogi! Mi csak az allatkertben lattunk közelröl nyuszit, de a mi Bogink nem merte megsimizni öket. Talan kesöbb! De irigykedünk, hogy Te igy allatokkal körülveve nösz fel!
  puszi

  VálaszTörlés
 5. Sziasztok!:)
  Elküldtem a Meghivót,remélem ,meg kaptad!

  Nagyon édes Bogi a képeken,de azért azt szomorúan konstatáltam,hogy mi nem vagyunk a kedvenceitek közt..:((

  Jó,ez csak vicc volt,millió pusziiii!!!

  VálaszTörlés
 6. A férjem szüleinél is voltak nyuszik, de már egy sincs, mindet levágták és nem tartanak többet talán 2 éve. Pedig nagyon örültek a lányok minden húsvétkor a nyusziknak, igaz, hogy máskor is meg tudták őket simizni. Klassz lehetett a szalonnasütés, mi is kedvet kaptunk hozzá!
  Zita

  VálaszTörlés