2011. szeptember 1., csütörtök

5 éves lett...


 egyetlen "kicsi" lányom..Hogy repül az idő??olyan jó lenne kicsit megállítani..
Az ünneplés és a köszöntés idén is rendhagyóra sikerült és több dolog miatt is több felvonásos lesz..
A sort Bogi keresztszülei kezdték, pár hete nyaraltunk nálunk, mivel Orsi is pedagógus nem tudtak eljönni hozzánk, így már akkor megkapta az ajándékait a körilányuk:) kapott egy Nagy Bandó-s mondókás, verses könyvet, egy ékszeres dobozt és egy fiú barbie babát, történetesen Hófehérke hercegét..mert a meséből ez a szereplő még hiányzott...
Születése napjának reggelén mi nyitottuk a sort Zolival, énekléssel és egy hatalmas plüss rózsaszín pónival..nagy volt az öröm..pár ajándékot azért még tartogatunk a vasárnapi "bulira" is..


délután pedig papiék folytatták, tortával, tűzijátékkal..



és ajándékokkal..Kapott az unoka egy béka ugráltatós játékot (van egy kis edény és abba kell a békákat bele pöckölni..ezzel még mi felnőttek is jól elszórakoztunk :), egy gyöngyös játékot és egy adag műanyag bébi állatkát..itt is minden ajándék telitalálat volt..




Idén is én vettem meg mamiék ajándékait, nem kis fejtörést okozva ezzel magamnak, mivel már annyi játéka van, hogy nagyon nehéz valami újat kitalálni..egy századik műanyag pónit, fillyt stb. nem akartam, bár biztosan azoknak is nagyon örült volna..



és még nincs vége az ünneplésnek..vasárnap itthon ünnepeljük, a másik nagyszülőkkel, báttyusékkal és egy kis kerti sütögetéssel...


3 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk Boginak! Hű, mennyi sok ajándékot kapott már eddig is! Na igen, anya könnyen megtalálja a telitalálat ajándékokat, így persze, hogy mindennek nagyon örült Bogi! :-)
    Zita

    VálaszTörlés
  2. Draga Bogi, nagyon boldog 5-dik szuletesnapot kivanunk neked, olyan szep es nagy lany vagy ,na meg persze gyonyoru.Nagyon klasz ajandekokat kaptal es kapsz meg gondolom.Anya te meg otletes vagy hogy ilyen jol kitalaltad az ajandekokat.Ngayon klaszak a kepek es atorta szep.puszika

    VálaszTörlés
  3. Még egyszer Boldog Szülinapot!!!! Nagyok sok szép, és hasznos játékokat kaptál!!! Az Aqua Beads Macus is nagy kedvence!

    VálaszTörlés