2011. augusztus 29., hétfő

Gyík fogdosó tábor és mellékhatásai..


Egész nyáron kérdezgettem Bogit, hogy nem szeretne-e elmenni egy nyári táborba..de mindig nem volt a válasz..a sok lehetőség közül Béres Erika természetismeret tábora tetszett a legjobban, mert őt már ismerjük a Manó Múzeumból is..az utolsó próbálkozásomat siker koronázta, miután látta a tábor képeit, az utolsó hétre volt is még hely..így múlt héten táborozott kicsit..Reggel fél 9-re mentünk és 4-ig volt ott Bogi..A táborban délelőtt és délután is volt egy-egy játékos, zenés foglalkozás az állatokról..Nagyon tetszett Boginak..Mi is nagyon örültünk, hogy elment egy idegen helyre, idegen gyerekek közé, egyedül csak Erika nénit ismerte, a foglalkozás vezetőt..Úgy gondoltuk ez jó bemelegítés lesz az ovira is..Szokja újra a rendet és a fegyelmet:)
Még a veszprémi állatkertben kapott egy kis kígyót, a tábor hatására mára már bővült a kollekció, most van két kígyó, két teknős, egy béka és egy kaméleon..és még játszik is velük ill. a békával alszik is..lány létére!!!:)
Eredetileg négy napra mentünk volna, de kettő lett csak belőle, mert szerdán, csütörtökön Gamáson voltunk, csütörtökön volt egy kis hőemelkedése Boginak, éjjel is, talán egy kóbor vírus lehetett..szerencsére nem lett komolyabb baja, gyógyszer nélkül megúsztuk ill. C-vitamint és Béres cseppet kapott..így a nyarat megúsztuk betegség nélkül..
Így pénteken sem ment..nagyon sajnáljuk, mert tényleg sok hasznos dolgot tanultak..de jövőre kicsit előbb észbe kapunk és akkor remélem lesz lehetőségünk egy teljes hétre is..
ui. Bogi nevezte el a tábor gyík fogdosónak :)  maminak nagy komolyan elő is adta, hogy fogdostak gyíkokat is.persze ez csak hanta volt  :)


3 megjegyzés:

  1. Nagyon klasz lehettet ez a tabor.Orulok hogy Boginak ennyire tetszett,remelme nem lesz beteg es azt is hogy jovore tobbet tud meni taborokba.puszika

    VálaszTörlés
  2. De jó lehetett ez a tábor, jó, hogy Bogi úgy döntött, elmegy. Kígyó, béka,... ? Ez nem semmi, igazán bátor csaj. Igaz, hogy csak játékok, de én akkor sem szívesen tapogatom őket, nemhogy velük aludni! :-D
    Remélem, tényleg nyoma sincs betegségnek!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon bátor lányod van! A legtöbb gyerek sikítva rohan el a kígyók békáktól! ;-)
    Boldog szülinapot Boginak!

    VálaszTörlés