2011. augusztus 19., péntek

keris nyaralás :)


Nem tűntünk el, jól vagyunk, csak éppen a héten nyaraltunk..így hanyagoltuk a blogot..Kedden reggel jött értünk kerianya a kis pirossal és repített is bennünket anyával Pérre. az utat elég jól viseltem, szerencsére nem volt nagyon meleg..
A délutánt Győrben töltöttük, először az Aranyparton, lent a Dunán..Amíg kerianya faragott és angolozott jól elvoltunk...Nagyon élveztem a Duna partot, a süppedő homokot, a hullámokat, a kacsákat, gyűjtöttünk csigaházakat, rajzoltunk a homokba stb......
Majd csatlakozott hozzánk Orsi másik keresztlánya Csenge baba és anyukája, Frida..Ettünk egy finom fagyit, rohangáltunk a főtéren, ami csodaszép...majd játszótereztünk  egy jót..


kerianya is befutott és készült egy közös kép is..


Szerdán a jó időben a strandon lógattuk a lábunkat..délelőtt Csengéék is ott voltak..


a Minimax strand nagyon bejött..rengeteg szuper játék volt..


Csütörtökön is ugyanaz volt a program, strandolás:)anyáék a két nap alatt sikeresen leégtek, egymás kenegették:) én meg jól lebarnultam..Kerianya azt mondta, hogy világít a popsim a sötétben:)))és délután nem maradhatott ki az állatkert sem:)


Rövid de annál mozgalmasabb napokat töltöttünk együtt..nagyon jól éreztük magunkat..

3 megjegyzés:

 1. Jaj, de szuper nektek, igazán jó programjaitok voltak: fürdés, állatkert, játszóterezés. Szuper! Csak irigykedünk...
  Zita

  VálaszTörlés
 2. Nagyon klasz napjaitok voltak,de kalsz lehetett a Csenge tarsasagaban .Jokat setalt a Bogi,furdott, allatkertezett es jatszoterezett.Orulok hogy ennyire jol ereztetek magatokat.puszika

  VálaszTörlés
 3. Klasszak a képek, édesek a gyerkőcök!

  VálaszTörlés