2011. augusztus 21., vasárnap

Nagy A-éknál:))


Először úgy volt, hogy csak 20-án találkozunk az állatkertben, de aztán a másik legjobb barátnőmnek (nekem két legjobb van, nem tudok különbséget tenni köztük..) Orsinak támadt egy jó ötlete, mégpedig az, hogy pénteken levisz bennünket Nagy A barátnőmékhez és akkor náluk is tudunk lenni egy keveset..Az ötlet nekem és Andinak is tetszett..Andi és én a főiskolás évek alatt sülve-főve együtt voltunk..ő volt a legjobb barátnőm..és még ma is az, igaz, hogy csak nagyon ritkán találkozunk, de akkor ott tudjuk folytatni a beszélgetést, ahol anno abba hagytuk..Személyesen három éve találkoztunk, de virtuálisan folyamatosan jelen vagyunk egymás életében, mindent tudunk egymásról, sokszor beszélünk stb..
A találkozás azért is volt nagyon jó, mert közel egy korúak a lányaink, Andika fél évvel idősebb Boginál, így nekünk nem sok dolgunk volt, nyugodtan beszélgettünk, ők pedig eljátszottak egymással.:) Kb. egy óra kellett, hogy feloldódjanak és attól kezdve nagyon jól elvoltak..Andikának van két pamacs kutyusa is, úgyhogy már ez nyerő volt Boginál, mert reggel még nem nagyon akart elmenni hozzájuk..de a két kutyussal kiütéssel nyertek kerianyával szemben...Andiék egy festői szépségű bakonyi faluban, Csetényben élnek..Elvarázsolt a csend, a nyugalom, a táj és a szélkerekek....
Szombaton elmentünk a veszprémi állatkertbe is..Délre sikerült is oda érnünk:) még jó, hogy a legtöbb helyen árnyék van..:) mondanom sem kell, hogy telt ház volt az állatkertben..de azért mindent láttunk, sok állatot etettünk stb..












Az állatkert mellett van egy szuper játszótér, ahol az A part alatt c. dal elevenedik meg játékok formájában..nagyon jó..ne hagyja ki senki az állatkertezés után..


mén a szekér.....


négyen..


Nagyon jó volt újra együtt lenni, gyerekekkel kiegészülve, a férjek most kimaradtak, igazi csajos buli volt...és megfogadtuk, hogy ezután minden évben legalább nyáron találkozunk..úgy legyen..:)

3 megjegyzés:

  1. Hat igen , probalom mozgalamassa tenni a napot, probalok programokat csinalni a csajoknak es magamnak, elmenni itthonrol csak hogy ne legyunk itthon a tobbiekkel.
    Meg jo hogy tenyleg ilyen kozel van a patak, tegnap mar azt hittuk vege a furdesnek,dorgott villamlott, sotet volt az eg,de nem lett eso es ujra kanikula van.Szabina o maga talalta ki a horgaszbotjat es a horgaszast.A furdoruijat a neten vettem neki a trendzone oldalrol.Julia nagyon ugyes az mar igaz, olyan kis edes,egesz nap elvan egyedul,nem mondhattom azt sem hogy baj van vele, eszik,alszik,jatszik es nem nayfog annyit,csak ritkan.Igaz neha olbe kell vegyem es hordozam mert ep azt szeretne de ugyis.Szabina keze mar nem faj,tegnap kilyukadt az egyik holyag e shat volt siras de mar nem faj neki.Hat gondolhatjatok hogy ezutan viszem oket magammal, es maskor meg anyukamhoz viszem oket.Hat anyos mindig is ilyen volt, de a sogornomnek szegyen hisz ovono,es nem tud eg gyerekre vigyazni,megis isteniti magat hogy mnilyen jo ovono o.puszika

    VálaszTörlés
  2. De jok is az ilyen regi baratnok,azok a legjobbak.Olyan jo latni titeket ahogy orultok egymasnak es elvezitek a kis kiruccanast.Andi nagyon edes kislany es hat Bogi is lehet hogy baratnojere lelt benne.Edesek a kepeken, es orulok hogy nektek is mozgalmas napjaitok vannak, en is nagyon szeretnek egy allatkertbe elmenni de itt sajnos nncsen a kozelunkben.De majd egyszer folkerekedunk es elutazunk olyan helyre ahol van.puszika

    VálaszTörlés
  3. De jó lehetett kicsit beszélgetni a régi nagy barátnőddel! Pláne szupi, hogy a lányok kb. egyidősek. Mi is voltunk nyáron a veszprémi állatkertben, nagyon tetszett a lányoknak.
    Zita

    VálaszTörlés