2011. szeptember 4., vasárnap

nyár az őszben...


 Mi is kihasználtuk a nyár utolsó napjait és fürödtünk egyet..Nem mentünk messzire, csak a helyi fürdőbe, a belső részt most újították fel és itt még nem voltunk...Ma nagyon kevesen voltak, gondolom a három napos fesztivál miatt, mivel nem volt gyerekprogram délután, így helyette strandoltunk egyet..nem is bántuk, hogy nincs teltház..Bogi egyedül "uralta" a pancsolót:)kár, hogy az élmény elemek nem működtek..



még csúszott is egyet apával..igaz csak egyet, mert a vízbe érkezéskor lemerült a víz alá és elég sok vizet nyelt..meg is ijedt kicsit..de hamar túl tette magát rajta..


Kellemes négy órát töltöttünk a fürdőben, ennyi pont elég is volt, és mivel még van kuponom, ami szept. végéig jó biztosan jövünk még..:)

3 megjegyzés:

  1. Klasz kis napotok volt,en is imadnek ilyen helyen furdeni,es a csajokat is latni ilyen helyeken, de sajos ez nalunk nem lehetseges mivel nincsenek ilyen beti strandok.Bogi gyonyoru nagy lany es nagyon bator is.puszika

    VálaszTörlés
  2. Most hétvégén is igazán jó idő lesz. Gondolom mentek megint?? ;-)

    VálaszTörlés
  3. A Virág fürdőben voltatok? Unokatestvéremék szoktak néha odamenni, de nekik közelebb van, Tabon laknak, mint nekünk. Pedig jókat meséltek, nagyon tetszett nekik. Szuper, hogy még tudtok menni.
    Zita

    VálaszTörlés