2011. szeptember 5., hétfő

vidámparkos, barátnős, szülinapos, kerti sütögetéses vasárnap


Bogi nagyon szerette volna, ha eljönnek a gamási nagyszülei is a szülinapi bulijára, de ők, dédi miatt nem tudnak hosszabb időre eljönni otthonról..Így kitaláltunk, hogy elhívjuk Ildikó barátnőjét, ez talán némileg feledteti majd a papája hiányát.. Így is lett..egész nap várta és mondogatta, hogy mikor lesz már két óra..mert akkor jött a kis barátnője..
volt sok játék, udvaron, Bogi szobájában..
.
voltunk vidámparkban..





volt fellépés  a homokozó tetején..(hogy mi se unatkozzunk, amíg készül a vacsi :) )



volt eszem-iszom... gyerek pezsgő..(báttyus volt a "szakács" :) )




volt köszöntés, éneklés, ajándékok..(pl. logico primo, lószállító autó, istálló, lovak, plüss kutyus, foglalkoztatók, ruhák..)



Mindenki nagyon jól érezte magát..Remélem jövőre még jobb lesz a "buli", mert volt pár baki pl. a szülinapos lufikat elfelejtettük felfújni....

4 megjegyzés:

  1. Na igen, előfordulnak a bakik ilyen fontos és jeles eseményeken. Sebaj, ettől még ugyanolyan jó volt a képek alapján. Naná, hogy Bogi örült a barátnőnek, klassz programot csináltatok! Hmmm, a lovas ajándékok... :-)
    Zita

    VálaszTörlés
  2. Hat Bogi igazi nagy lany e shat gyonyoru.Klasz kis bulija volt, baratnozes, jatszas,vidamparkozas, tortazas,sok ajandekozas,es tuzijatek,na a lufik szerintem nem olyan nagy baj ha elmaradtak szerintem eszre sem vette a Bogi,de nalunk pl nincs szulinap gyereknek lufi nelkul.puszika

    VálaszTörlés
  3. Ez egy igazi szülinapi buli volt a lufik nélkül is!! A képeken látni, hogy Bogi milyen jól érzete magát. Ügyesek voltatok!!!!

    VálaszTörlés