2012. április 17., kedd

Katica tanyán


Húsvét előtt, szombaton elmentünk Patcára a Katica tanyára, induláskor még esett az eső, de nem fújták le anyáék a programot, mert egész héten erre készültem Domával (a héten ugyanis ők is voltak pár napot mamiéknál)mire oda értünk már a nap is kisütött..:) Így kint is tudtunk nézelődni..


Anyáék rutinosak voltak, mert tudták, hogy nem lehet majd kirángatni a csúszdaparkból, ráadásul ott jól kiizzadok és vizesen nem szerencsés kint sétálgatni, mert max. 13-15 fok volt..


a kedvenc kinti játékomat sem hagyhattam ki:)




 Rövid nézelődés után már mentünk  is csúszni, nem érdekelt holmi kézműveskedés, ha csúszni is lehet:) teljesen egyedül csúsztam, a kéken simán lecsúsztam és kis rábeszélés után, legyőztem a félelmemet és az egyik piros meredeken is lecsúsztam, a legveszélyesebben anya már nem engedett..szerintem nem is mertem volna, többször felmásztam rá, de inkább nem csúsztam le..


Mire az unokatesók befutottak én már 2 órája csúsztam..de velük is tudtam tartani a lépést..
Összesen kb. 5 órát csúsztam-másztam és nem fáradtam el..


Késő délután már jó idő volt, úgyhogy felsétáltunk a várba és ........galád apa bezárt a kalitkába..:)láttunk egy érdekes bemutatót is, kőgolyót hajítottak hajítógéppel, nem kis munka lehetett annak idején ilyennek harcolni..


az ünnep szellemében megsimogattam a pár napos kisbárányokat is..


Anya kíváncsian várta az estét, hogy ennyi ugra-bugra után mikor dőlök ki, de elég volt otthon egy kis mese nézés és feltöltődtem és még a szokásosnál is később aludtam el..
Hamarosan Marci unokatesómmal is eljövünk ide, mert amikor legutóbb itt voltak éppen beteg voltam és nem tudtam eljönni vele...

2 megjegyzés:

  1. Ez volt aztán az igazi jó program!!! Midig irigykedve nézem a képeket erről a helyről. De jó lenne nálunk is ilyen!!!

    VálaszTörlés