2012. június 12., kedd

Mimi


Papi sokáig csak ígérgette, de aztán heves  tiltakozásom ellenére megvette Boginak az áhított hörcsögöt..Eredetileg Gamáson lakott volna, de amikor indultunk haza szó szerint kisírta magának Bogi, hogy haza jöhessen velünk..


Én nem nagyon lelkesedtem érte..mert előre láttam szomorú sorsomat :) hogy nekem kell etetni, takarítani stb..és így is lett,..Már van egy-két jó sztorink is..pl.elég érzékenyen érintett amikor egyik délután elfelejtettem, hogy levettem a tetejét  etetés előtt  (mert közbe telefonon hívtak...) mire oda néztem már félig kint lógót az akvárium szélén, én meg kicsit viszolygok tőle, úgyhogy egy nagyot sikítottam, oda ugrottam, kicsit oda nyomtam az üveghez, aztán valahogy visszapöcköltem...tegnap pedig olyan kitartó volt, hogy elpiszkálta a fedőrácsot és már a fejét át is préselte a résen...én is résen voltam és rápöcköltem az orrára..igazi kis szabadulóművész és akrobata egyben, hihetetlen mit össze tud tornázni..
Éjszaka a fürdőben alszik, mert akkor aktív és nem lehet aludni tőle..:)


Bogi néha nézegeti, beszélget vele és ennyi....én meg a reggeli kávém után hörcsögöt etetek aztán Picúrt és legvégül a halakat.. a halak megérnek egy külön posztot is..lassan nyithatunk egy mini állatsimogatót...

ui. a fiatal úr Mimi névre hallgat, Bogi így nevezte el, én Mimózának vagy Puzsér Robinak hívom:)

2 megjegyzés:

  1. De edeske,de en nem tudnek elviselni egy ilyet a hazba,ejjel ha megsozkne gutatt kapnek tolle.pusizka

    VálaszTörlés
  2. Jól belehúztatok az állattartásba!! :-) Nem irigyellek, bár én szeretem a hörcsögöket, de máshol nem nálam. :D

    VálaszTörlés