2012. július 12., csütörtök

nyári időszámítás



Amióta tombol a nyári szünet a kisasszony biológiai órája is átváltott. ugyanis este fél 11 előtt nem kerül ágyba, reggel pedig 8 és fél 9 között kel.Az óvoda hiánya is meglátszik, mert kezd egyre pimaszabb lenni a kisasszony..
A hosszú esti műszak miatt  nekem is csökken a gép előtt töltött időm, mert általában este, ha elcsendesedik a ház  van időm netezni, mondjuk ez nem olyan nagy baj:)lassan úgyis herótom lesz a számítógéptől, mert bevállaltam egy részmunkaidős állást, amit gépen kell elvégezni..és néha már a hátam közepére sem kívánom a gépet... a munka miatt Bogi a tervezettnél több időt tölt majd mamiéknál, amit egyikőjük sem fog bánni:)csak én és Zoli mert a harmadik  nap után már hiányzik nagyon a csajszi..Sokszor elgondolkodom, hogy megéri-e, nem lenne -e jobb Bogival tölteni az időt....nehéz megtalálni a helyes egyensúlyt..de ez egy olyan lehetőség, amit balga lettem volna, ha kihagyok, főleg, hogy olyan bizonytalan az iskolánk sorsa, még mindig nem tudjuk mi lesz szeptemberben, kellünk-s stb..Munka szempontjából elvileg a július lesz a húzósabb, úgyhogy pihenni augusztusban megyünk majd, nem terveztük, de ezzel a kis plusz bevétellel bele fog férni, meg ránk is fog férni:)és talán  Boginak sem fog nagy lelki megrázkódtatást okozni, hogy sokat lesz mamiéknál:) múlt héten a munka miatt Gamáson volt, a héten itthon van és igyekszem  minél több időt vele lenni, jövő héten megint"deportálom" papiékhoz...



A héten Picúr is a végtelenségig van gyömöszölve, múlt héten nyugisabb élete volt, hogy nem volt itthon Bogi:)Elkészült az első csajos frizura is..szerintem irtó helyes kislány lett:)eleinte küzdött a gumi ellen, pörgött-forgott, de nem sikerült kivennie, így beletörődött:)


2 megjegyzés:

  1. Ne legyen lelkiismeret furdalásod! Bogi nagyon jól érzi magát mamáéknál! :-) Sajnálom a sulidat, bezárják vagy valamelyik egyház veszi át?

    VálaszTörlés
  2. Neha kell egy kis plusz munka es plusz penz,aztan Bogi imad a nagyikkal lenni a tanyan szoval semmi baj,aztan vegul meg elmentek nyaralni is.pusizka

    VálaszTörlés