2011. április 27., szerda

elmaradások-tavaszi szünet


A húsvét előtti héten szerdán mentem utoljára oviba, akkor is csak ebédig voltam:) És utána nekem is kezdetét vette a tavaszi szünet!!!
Anya csütörtök reggel vitt ki mamiékhoz Gamásra, ő már aznap haza jött, én pedig szombatig ott "tavaszoltam".Az idő is nagyon kegyes volt hozzánk, hiszen 20-25 fokos meleg volt és szikrázó napsütés, így végre lehettem egész nap rövid ujjúban:) szinte egész nap kint voltunk, meg is látszik rajtam, mert a karom már szépen le is barnult:) Ildikó barátnőm is itt volt a mamijánál, szinte össze voltunk nőve..





 Szokás szerint nagyon jól éreztem magam mamiéknál, alig akartam haza jönni..A következő "szöveggel" vártam anyáékat:
-Én itt maradok örökre, ide akarok költözni....és amikor anyáék megkérdezték, hogy miért az volt a válasz, mert itt annyi állat van..hát igen, ezzel nem tudunk versenyezni, mert itthon max. egy kutyánk lesz..


A szünetben eljutottam Alma koncertre is..mit ne mondjak csalódás volt..pedig sok helyen olvastuk, hogy milyen szuper..hát...Többet vártunk..Szerencsére azért az én kedvenceimet is eljátszották: Ma van a szülinapom, Szuperkukák...Anya szerint a jegy árához képest rövid volt az egy óra amit játszottak és nem volt túl színvonalas a műsor..vagy csak anya túl kritikus..Elmondhatjuk, hogy ezen is voltunk, többet nem hiszem, hogy elmegyünk...

5 megjegyzés:

  1. Milyen klassz lehetett Boginak megint mamiéknál! Szuper, hogy ennyire szeret ott lenni, így nyugodtak lehettek felőle. Külön jó, hogy még kis barátnője is volt ott, akivel jókat tudott játszani.
    Zita

    VálaszTörlés
  2. Milyen szepek a lanyok. Oviban is van tavaszi szünet? Vagy csak neked volt? Mi is voltunk mar Alma koncerten, bar az ingyenes volt, Bogi elvezte, de legjobban a szülinapos dalt varta ö is.
    puszi

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok.
    Nálunk ma ért véget a tavaszi szünidő,ma indultak.
    A mamánál mindig jó:-)

    VálaszTörlés
  4. Az tényleg baj, hogy ilyen hamar véget ért a tavaszi szünet ! :-( Sebaj! Közeledik a nyári!!!

    Alma koncerten nem voltunk még, mert Macus nem igazán szereti a gyerek zenekarokat.

    VálaszTörlés
  5. De klaszak voltak ezek a napok,igen jokat mokaztatok.edesek vagytok a kepeken.puszika

    VálaszTörlés