2011. április 26., kedd

Húsvétunk...



Vasárnap mamiéknál voltunk, Gamáson..Mire oda értem a nyuszikáim már tele hordták a baba udvaromat sok finomsággal és ajándékkal..A kis kosárkámba gyűjtögettem:)





A sok édesség mellé kaptam egy pónit is, aki beteg és nekem kell meggyógyítani..Papival rögtön neki is álltunk a gyógyításnak..


 Így szeretem a papámat..


..azért egy vicsor is bele fér:)



 Reggel mielőtt elmentem papiékhoz megcsináltuk itthon is a nyuszi fészket és mire haza értünk itt is járt a nyuszi:)


Kaptam csipkerózsikás ágyneműt, rövid nadrágot, kittys papucsot, hercegnős zoknikat ..


 és..mivel még azért a játék a legjobb ajándék (szigorúan csak egy játékot kaphattam mindenki nyuszijától :) )anyáék nyuszija hozott nekem egy póni vidám parkot..így a sok-sok pónim most már tud játszani, wellnesselni  is..:)

Ma "itthon" voltunk, városon belül..Délelőtt jót játszottunk az új játékaimmal, ebédre mamiékhoz mentünk..Magdi mami és Józsi papa nyuszija hozott nekem könyveket, egy szuper kulacsot, pacis zoknit és édességet..Kora este meglátogattuk a dédi papit és mami  unokatestvérét és a családját..Ott is gazdagabb lettem egy-két ajándékkal :)
Anya csodálkozik, hogy nem kaptam ezalatt a két nap alatt édesség mérgezést, mert tegnap mamiéknál csak azt ettem, ma azért már ebédeltem is valamennyit, de a reggeli és a vacsora között főleg finomságokat ettem..Anya el is tette a legmagasabb polcra az édességes dobozomat, ha jól beosztom a szülinapomig is kitarthat:)na jó...ha addig nem is, akkor a névnapomig:)Mondjuk anyáékat is lassan a sütemény mérgezés kerülgeti:)

4 megjegyzés:

  1. Hu de sok szep ajandekot kapott Bogi,biztosan jokat fog majd jatszani.puszika

    VálaszTörlés
  2. Sok szép ajándékot tojt a nyuszi:-)))

    Pusyi

    VálaszTörlés
  3. Ez a nyuszi nagyon gavallér volt!!!

    VálaszTörlés
  4. A ti nyuszitok is igen gazdag volt! Ancsi is nagyon örült volna egy ilyen szép póninak! Na és az igazi nyuszik, nekünk az is nagy élmény lenne! :-)
    Zita

    VálaszTörlés