2011. október 9., vasárnap

családi nap...


 ...amiről majdnem lemaradtunk az idén..ugyanis tegnap délután amikor jöttek értem anyáék mamiékhoz lázas voltam, mami adott gyógyszert, de nagyon kis elhagyatott voltam..szóval tényleg elkapott valami,mert normális esetben nem indultam volna haza az első szóra..most meg!!!anya monda, hogy indulunk és már mentem is..
Itthon aztán sikerült egy jó nagyot rókáznom és utána szinte megkönnyebbültem..este a biztonság kedvéért kaptam  még egy adag lázcsillapítót..szerencsére nem volt gond, nyugodtan aludtam..Ma meg hasmenésem van, igaz nem annyira durva, mert délelőtt voltam kétszer és este háromszor..igaz, az első után anya adott széntablettát és normaflore-t..valószínű, hogy egy vírust kaptam be..Reméljük ezzel vége is és túl vagyunk rajta..Ma már nagyon is aktív voltam, így anya semmi akadályát nem látta, hogy elmenjünk az ovis rendezvényre..(biztos ami biztos, pakolt váltóruhát is, szerencsére nem volt rá szükség:) )A szülők bálja helyett szervezi az óvoda ezt a programot, ahol szülő és gyermek és jól érezheti magát és adakozik az óvoda javára, tombola, büfé fogyasztás, belépőjegy stb.formájában..
Volt sok ingyenes program is.. arcfestés..mi is lehettem volna más, mint hello kitty:)


 kézműveskedés..ezt a virágot készítettük anyával, sajna a nap végére elvesztettük:(


horgászás, plüss játékokért..az első ingyenes volt, természetesen én még háromszor repetáztam:) gazdagabb lettem egy elefánttal, egy macival, egy kutyussal és egy koalával..:) (anya magában meg is jegyezte, hogy lesz jövőre mit felajánlani :) mert mindenki oda adta a megunt játékait.. )





ugrálóvár ..

Sokat táncoltam, szaladgáltam a kis ovis barátaimmal és még a tombolán is nyertünk egy ajándékot..így helyre álltt a világ kereke, mert sokáig szomorkodtam, hogy nem nyerünk semmit, de a végén csak sikerült:)
Jó kis délután volt, kár lett volna kihagyni..

5 megjegyzés:

  1. Szuper kis délutánotok volt:)

    VálaszTörlés
  2. Szegeny Bogi,ez olyan nyavalya mint nalunk, remelem nalatok is csak egy napig tartott.Ngayon klasz volt a delutanotok,de sok allatkad lett, es vegul a tombolan is nyertel klasz.Az arcfestesed meg nagyon szupi.puszika

    VálaszTörlés
  3. Gratulálunk a cumi elhagyásához, valóban most érett meg erre a lépésre Bogi. Én sem erőltettem volna a helyedben. Páran nekünk is mondják, hogy miért nem hagyatom el Nórival a cumit, de én is azt mondom, hogy amíg őt ez vigasztalja meg, eszemben sincs elvenni tőle, bolond is lennék!
    Szuper lehetett a családi nap, nálunk februárban ovis bál lesz. Nem vagyunk nagy bálozók, ezért jobban örülnénk egy családi napnak mi is... Valamint a megunt plüssök is jó helyre kerülnek így és újra örülhet nekik valaki, még ha csak jövő ilyenkorig is. ;-)
    Zita

    VálaszTörlés
  4. :-) Nagyon helyes Hello Kitty-s festése volt. Remélem a betegség már elhagyott, illetve semmi komoly nem volt. Anyáék hova tették azt a rengeteg plüss állatkát?? ;-)
    Bogi igazán ügyes kislány volt a cumi elhagyásban. Mi 3 éves korában elvettük, jelszó Húsvétkor a nyuszi elvitte. Az oviba mi nem vihettünk cumit, és nem akartam ősszel az ovi kezdéskor még ezzel is terhelni. Nem volt egyszerű, és már 100-szor megbántam, hogy nem vártuk meg, amíg Ő mond le róla.

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok,
    Nagyon helyes Bogi!
    Ahogy 1 lánykám mondja: "Hello Titty":)

    VálaszTörlés