2011. december 4., vasárnap

büszkék vagyunk...


Bogira...és az első nyilvános szereplésére:) Ma este egy hangversennyel megkezdődött az óvoda 40. születésnapját köszöntő ünnepség sorozat.Ezen az óvoda zenebona csoportja is adott egy rövid műsort..
Bogi óvónénije a vezetője és őt is beválogatta, mert nagyon jó hallása, ritmus érzéke és tiszta énekhangja van-na ezt nem tőlem örökölte:)Izgultunk kicsit, hiszen az eddigi ovis szereplésein elég félénk volt Bogi, sőt néha még pityergett is..Talán az is segített, hogy legjobb barátnője Olívia is ott állt mellette..most bátran oda ment a szereplők közé és végig mosolygott..elfogult anyaként sokszor kihallottam  csengő hangját:)
Lehet, hogy igazuk lesz az óvónéniknek, akik azt mondták, hogy a félénksége idővel elmúlik és az ovis ballagásán előadott mesében főszerepet fog majd játszani..:)





ui.a koncertet nem sikerült végig hallgatnunk, mert a harmadik műsorszám után angolosan távoztunk, mint a legtöbb fellépő..addig tartott a gyerekek "tűrő képessége"

2 megjegyzés:

  1. Buszkek vagyunk rad Bogi mi is,lehet egyszer te is x faktoros leszel?Gyonyoru voltal es csini is,na meg ugyes!

    VálaszTörlés
  2. :-) Nagyon szép volt Bogi a fellépésen, és milyen bátor. Kár, hogy nem hallhatjuk mi is az éneket. Anya!! Ha Bogi megkapja a főszerepet, akkor légyszi hangos felvételt is csinálni!!! :D ;-)

    VálaszTörlés