2011. december 27., kedd

mi így karácsonyoztunk...


Idén is sokat játszottunk, együtt voltunk, jókat ettünk, ittunk, nevettünk, beszélgettünk az ünnepek alatt..
24-én délután az angyalka meghozta a fánkat, közösen feldíszítettük, aztán elmentünk anyával és mamival  a templomba, megnéztük a pásztorjátékot, apa itthon maradt, hogy kinyithassa az ablakot az angyalkának..mire hazaértünk már a fa alatt vártak az ajándékok..
Az angyalkák jól füleltek, mert mindegyik ajándéknak nagyon örültem..Kaptam egy újszülött lovacskát, amit etetni lehet, közben cuppog és iszik, ha pedig jól lakott elalszik..A fa alatt várt még egy Bogyó és Babócás könyv, dzsungeles puzzle könyv, lovas pulóver és egy kitty-s teáskészlet..Domonkos unokatesómék angyalkája pedig egy Bogyó és Babócás társast rakott le nekem a fa alá..



Este átjöttek mamiék és együtt töltöttük a szentestét, sokat játszottunk, énekeltünk és vacsora közben, amíg anyáék ettek én tánc előadással szórakoztattam a nagyérdeműt..
25-én mamiéknál voltunk, oda is sok mindent hozott az angyalka: Barbie babát, lovas kirakót, lovacskát, pizsit, könyvet...


Karácsony másnapját  Gamáson töltöttük.. Jani papiéknál.. papiéktól kaptam egy playmobilt és...


egy igazi órát..Itt voltak báttyusék is tőlük egy lovacskát kaptam amit ki lehet színezni és ha már nem tetszik akkor anya kimossa és más színűre zínezhetem..és még egy Lolá-s mesekönyvet..


anya írja: igyekeztem minimalizálni a fa alá kerülő játékok számát, mindenkitől egy játékot kaphatott csak Bogi, mert lassan már nem fér el a sok játéktól a szobájában.. de így is mire mindenki megajándékozta megtelt a fa alja..


 ...úgyhogy van mivel játszani a szünetben..


Ez volt az első karácsony, hogy ilyen kevés kép készült, de ez csak utólag tűnt fel..valami miatt mindig elmaradt a fényképezés....

3 megjegyzés:

  1. Hat anya ha csak mindenkitol egy jatekot kaphatott Bogi es megis ennyi lett belole akkor mi van amikor mindenkitol tobbet kaphat.Ngayon edesek avgytok a fotokon.Bogi igazan csinos es mennyi mindent kaot,,biztos orult is.puszika

    VálaszTörlés
  2. Nagyon aranyosak vagytok,és szép a fátok:)))

    VálaszTörlés
  3. :-) Nagyon szép ajándékokat kaptál!!! A fátok igazán tetszik, ügyesen díszítettétek föl!

    VálaszTörlés