2012. február 15., szerda

farsang az oviban


Kicsit megkésett a bejegyzésem, de még belefér a farsangi időszakba:) A jelmezt már mutattam, végül is ez lett a végleges formája..Nagy harcok és rábeszélés árán megértette Bogi, hogy nem mehet egy szál pántos ruciban, harisnya nélkül..szerencsére volt egy zöld pólónk és egy a rucihoz illő harisnyánk is..
A farsang nagyon jól sikerült, ügyes volt Bogi, nyoma sem volt már a két évvel ezelőtti pityergős cicának (akkor cica volt, tavaly pedig beteg, így ez volt a második farsangunk...) bátran szerepelt, énekelt és a többi tündérrel (voltak vagy hatan :) -hiába sok a lány a csoportban) elmondta a tündérek mondókáját (minden jelmezhez volt egy rövid vers vagy dalocska):
" Csillog-villog a ruhám, Tündérország az én hazám, Szivárvány színén szállok, Varázspálcámmal varázsolok"
( a nagy sietségben a pálcája otthon maradt, de nem bánta szerencsére...)
Volt zsákbamacska is, hármat "kisírt" magának a csajszi..


Minden játékban ( fakanalas, válogatós) részt vett és vidáman táncolt a gyerekekkel,óvónénikkel..mi meg videóztunk.így csak ez a két kép készült..Tombolán is szerencséje volt a csajszinak, 9 db-ot vettünk és abból öt nyerő volt:) megint gazdagabbak lettünk pár plüss állatkával..Soha rosszabb farsangot...:)))

3 megjegyzés:

  1. Milyen csini volt Bogi a farsangon! Micsoda sok hó esett nálatok, Ancsiék is imádják a havat. Én kevésbé... Ancsival is vannak hasonló "gondok", ő sem fordítja ki a levetett ruháit, itt-ott elhagyja, ahol éppen levet egy-egy darabot, viszont én is segítek neki öltözni, mert tényleg hamarabb végzünk...
    Zita

    VálaszTörlés
  2. Szia,
    Nagyon aranyos Bogi!:)
    Jól állt neki a jelmez.

    VálaszTörlés
  3. Igazi kis tündérke volt Bogi!! Látom rákocskával is gazdagabbak lettetek! :D

    VálaszTörlés