2012. február 1., szerda

jelmezes főpróba...


Az idei jelmez ötlet már decemberben megszületett, amikor látta a csajom a Csingiling c. rajzfilmet..azóta barkács tündér szeretne lenni..És mit tesz ilyenkor egy varrni nem tudó és kevés idővel, kézügyességgel rendelkező anyuka??keresgél a neten..először a teszveszen nézelődtem, majd a babaszobán. Itt találtam egy anyukát, aki elfogadható áron bármilyen jelmezt megvarr..(megsúgom nem sokkal volt drágább, mint a hipermarketes jelmezek és ez egyedi, kézzel, saját méretre készített jelmez, reményeim szerint jövőre le tudom adni és akkor már duplán megérte...)mutatott egy Csingiling jelmezt, ami nekem és Boginak is nagyon tetszett, így a méretek megadás után zöld utat kapott..mi meg drukkoltunk, hogy időben elkészüljön és ide is érjen...kedden meg is érkezett..azonnal felpróbálta a csajom..nagyon édes benne:)..és az is kiderült, hogy nem lennék jó varrónőnek, mert a méretek pont jók lettek..pont passzol Bogira..ha nem gumisra varrja belül, akkor nem is lett volna jó..legközelebb a mért adatokhoz 1-2cm-t hozzáadok..


szerintem nagyon szép lett...el is mentettem a címét, hogy jövőre is meglegyen..


3 megjegyzés:

  1. Ngayon edes a Csingilinges csajszi.Nalunk iden Szabina hotunder lesz,en is nagyon gondolkodom mar hogyan keszitsem el neki a hozzavalokat ugyanis mar csak 2 hetem van.puszika

    VálaszTörlés
  2. Igazi kis Csingilinget láthattunk!! Szerencsés vagy, hogy megtaláltad a hölgyet, aki ilyen jó jelmezeket tud varrni!! Megfordult a fejembe, hogy elkérem az elérhetőségét.

    VálaszTörlés